Marketing vanuit de mens

Wil je ook meer klanten aantrekken? Dan is het zaak om het anders te doen dan de meute. Stop daarom met de oude manier van marketing. Niet je product (dienst), prijs, plaats en promotie zijn onderscheidend. Het gaat tegenwoordig meer over de menselijke waarden. Ik noem het ook wel marketing vanuit de mens.

De mens als onderscheidend vermogen

Marketing vanuit de mens is werkelijk onderscheidend. Het komt vanuit ons hart, de plaats waar onze passie zit. Daar waar onze motivatie, voorkeuren en waarden vandaan komen. En daarmee creƫeren we samen de betekenis die jij voor klanten wilt hebben. Wat voor jou de kern van je onderneming is. En daarmee raak je gelijk jouw doelgroep en ontstaat de aantrekkingskracht als vanzelf.

Verbinden met klanten is vooral leuk

Marketing vanuit de mens is vooral leuk. Mensen doen namelijk alleen zaken wanneer ze elkaar leuk vinden. Ze bij elkaar passen en vertrouwen. Zulke koopmotieven zijn veel sterker dan begrippen als 'beste kwaliteit', 'speciale service' of 'klantgerichte benadering'. En daarmee kun je oude principes loslaten en hoef je geen 'verkooptrucjes' te leren. Wij benutten graag jouw unieke talent(en) en eigenheid als klantmagneet.

Laat je vooral inspireren

Laat je inspireren voor opvallend meer contacten, meer klanten en meer omzet! Je zult ervaren hoe jouw kloppend hart de betekenis geeft aan je organisatie. En daarmee een unieke aantrekkingskracht heeft op nieuwe klanten. Mensen die precies nodig hebben wat jij ze kunt bieden. We zijn benieuwd naar jouw drijfveren. Waar sta jij voor en ga je voor?

Neem contact op voor een afspraak