Marketing vanuit de mens

Wilt u ook meer klanten aantrekken? Dan is het zaak om het anders te doen dan de meute. Stop daarom met de oude manier van marketing. Niet uw product (dienst), prijs, plaats en promotie zijn onderscheidend. Het gaat tegenwoordig meer over de menselijke waarden. Wij noemen het marketing vanuit de mens.

De mens als onderscheidend vermogen

Marketing vanuit de mens is werkelijk onderscheidend. Het komt vanuit ons hart, de plaats waar onze passie zit. Daar waar onze motivatie, voorkeuren en waarden vandaan komen. En daarmee creƫeren we samen de betekenis die u voor klanten wilt hebben. Wat voor u de kern van uw onderneming is. En daarmee raakt u gelijk uw doelgroep en ontstaat uw aantrekkingskracht als vanzelf.

Verbinden met klanten is vooral leuk

Marketing vanuit de mens is vooral leuk. Mensen doen namelijk alleen zaken wanneer ze elkaar leuk vinden. Ze bij elkaar passen en vertrouwen. Zulke koopmotieven zijn veel sterker dan begrippen als 'beste kwaliteit', 'speciale service' of 'klantgerichte benadering'. En daarmee kunt u oude principes loslaten en hoeft u geen 'verkooptrucjes' te leren. We benutten uw unieke talent(en) en eigenheid als klantmagneet.

Laat u door ons inspireren

Laat u door ons inspireren voor opvallend meer contacten, meer klanten en meer omzet! U zult ervaren hoe uw kloppend hart de betekenis geeft aan uw bedrijf. En daarmee een unieke aantrekkingskracht heeft op nieuwe klanten. Mensen die precies nodig hebben wat u ze kunt bieden. We zijn benieuwd naar uw drijfveren. Waar staat u voor en gaat u voor?

Neem contact op voor een afspraak

Thumbsup Icon

Chart Icon