Onze werkwijze

Voor het realiseren van een internet toepassing werken een aantal enthousiaste specialisten met u samen. Wij begeleiden het proces in overzichtelijke stappen. U weet dus vooraf wat te verwachten en bent verzekerd van juiste inzichten in iedere fase. En dat alles in begrijpelijke taal. Daarmee ontwikkelen we stap voor stap naar resultaat.

Verzamelen van informatie

Wij verdiepen ons daarom in uw bedrijf en doelgroep en verzamelen alle relevante informatie. Wat wilt u bereiken? Wat wilt uw bezoeker zien? Hoe gaan we die met elkaar verbinden? Onze marketing- en communicatiespecialist helpt u met de antwoorden te vinden. Samen formuleren we de juiste boodschap. U kunt op ons vertrouwen. Wij weten hoe de inhoud van een website of webshop optimaal en aantrekkelijk te maken.

Structuur

Voor het overzicht van de website of webshop is de structuur heel belangrijk. Wij delen de informatie op in logische stukken en voorzien pagina's van passende namen. Dit maakt het navigeren voor bezoekers logisch en gemakkelijker.

Vormgeving

Een website of webwinkel moet naast functioneel vooral ook móói zijn. Aansprekende foto’s en of bewegende beelden zijn essentieel voor goede sfeer. Dan voelt een bezoeker zich 'thuis' en zal die zich graag verder gaan oriënteren. Wij vragen u om uw voorkeuren en komen we samen tot een passend beeld.

Techniek

Voor de nieuwe website in aanbouw maken we een tijdelijke url aan. U kunt daardoor de ontwikkelingen via internet volgen. Onze opdrachtgevers vinden dit heel prettig. Dat maakt het proces naar resultaat heel duidelijk.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op!

Website Post Nijmegen 1 Zichtbaar Betere Internet Website

Website Hoveniersbedrijf Isidorus Hoeve 1 Zichtbaar Betere Internet Websites

Maitre Deux Website Screenshot 6